Daily Schedule

A normal school day (Monday, Tuesday, Thursday, Friday) is scheduled as follows:

Start Time Finish Time Event/Duration
08:00 08:40 Lesson 1 (Zero Time 40 minutes)
08:40 09:00 Breakfast (20 minutes)
09:00 09:40 Lesson 2 (40 minutes)
09:45 10:25 Lesson 3(40 minutes)
10:30 11:10 Lesson 4(40 minutes)
11:15 11:55 Lesson 5 (40 minutes)
12:00 12:40 Lunch Break (40 minutes)
12:40 13:20 Lesson 6 (40 minutes)
13:25 14:05 Lesson 7 (40 minutes)
14:10 15:00 Lesson 8 (50 minutes)

Wednesdays

Wednesdays follow the above pattern, except that the afternoons (from 13.40 onwards) are normally reserved for Collaborative Meetings / Professional Development; therefore, school ends at 13.20.