Menu

Daily Schedule

A normal school day (Monday, Tuesday, Thursday, Friday) is scheduled as follows:

Start TimeFinish TimeEvent / Duration
07.35 –07.50Faculty Briefing (15 minutes)
07.50 –08.00Homeroom (10 minutes)
08.00 –08.40Lesson One (40 minutes)
08.40 –09.20Lesson Two (40 minutes)
09.20 –09.35Break (15 minutes)
09.35 –10.15Lesson Three (40 minutes)
10.15 –10.55Lesson Four (40 minutes)
10.55 –11.10Break (15 minutes)
11.10 –11.50Lesson Five (40 minutes)
11.50 –12.30Lesson Six (40 minutes)
12.30 –12.35Transit (5 minutes)
12.35 –13.15Lesson Seven (40 minutes)
13.15 –13.50Lunch Break (35 minutes)
13.50 –14.30Lesson Eight (40 minutes)
14.30 –15.10Lesson Nine (40 minutes)
15.10 –15.20Transit (10 minutes)
15.20 –16.20Tutorials / Co-curricular Activities

Departure times after Lesson Four will vary according to the student’s commitments.

Wednesdays

Wednesdays follow the above pattern, except that the afternoons (from 13.15 onwards) are normally reserved for Faculty Meetings / Professional Development.